Referencer

Underholdning på højeste plan

”Swingtime har været tilknyttet Danske Banks Idrætsforening siden 1997 og har siden leveret
danseundervisning og underholdning på højeste plan. Folk er altid begejstrede og nyder den
fantastiske stemning, danseundervisningen fører med sig på tværs af banken”

Pia Hjemholm, Danske Banks Idrætsforening

Topprofessionelt instruktørteam

"Under sydens sol og varme himmelstrøg var det en fornøjelse at danse og motionere under ledelse af Swingtimes topprofessionelle instruktørteam. Vi fik både sved på panden og et smil på læben."

Iben Andersen, deltager på Swingtime eventuge på Club La Santa

Ballroom Fitness™ på vores arbejdsplads

"Vi har prøvet en dobbelttime, hvor Elisabeth Dalsgaard underviste i Ballroom Fitness™ på vores arbejdsplads. Det var sjovt – der blev danset, svedt, grint og hørt en masse god musik. Og vi var alle sammen glade."

Anne-Grete Stahl, Forbundet Kommunikation og Sprog

Man kan kun blive i godt humør

"Ballroom Fitness™ er ren energi. Lige så snart musikken begynder, så må fødderne bare bevæge sig. Man kan kun blive i godt humør. Og samtidig kan det slet ikke undgås, at man får sved på panden. Det er simpelthen bare super, at man kan kombinere dans, musik og fitness."

Susanne, kursist på Ballroom Fitness™ på Club La Santa

En bragende succes

"Vi har brugt Swingtime adskillige gange i forbindelse med at tilbyde danseundervisning til vores medarbejdere. Det har hver gang været en bragende succes, ikke mindst takket være det fantastiske engagement, som underviserne fra Swingtime kommer med. De er topprofessionelle og kan undervise på alle niveauer samtidig. Vi håber, at vi i fremtiden kan blive ved med at nyde godt af rytmerne fra Swingtime."

Jesper Rud Kirkegaard, projektleder for sundhedsprogrammet Novohealth, Novo Nordisk

Swingtime favner bredt

"Swingtime og Elisabeth Dalsgaard arrangerer hvert år 7 – 10 ugers event med dans og glæde på Club La Santa. Der er fuld power og gæsten er i centrum. Det er vi stolte af og vores gæster på Club La Santa er altid meget begejstrede. Både de som deltager, og de som kigger på. Swingtime favner bredt og er både til elite og motionist. Vi sætter stor pris på vores samarbejde."

Michael Rygaard Jensen, salgsdirektør på Club La Santa

En kanon oplevelse

"Det at deltage i Ballroom Fitness™ var en kanon oplevelse. Skal man valse alene? Ja gu’ ska man da så. Jeg kan kun sige prøv det, det er ubeskrivelig hvilken romantisk oplevelse, man kan få indeni sig selv, når man bare valser rundt der helt alene som en anden Askepot. Drømmen om, at det er den skønneste mand, man svinger rundt med i sine arme... hvad kan man ønske sig mere... salsa - rumba, romantikken fortsætter… Hold op hvor skulle alle prøve det!"

Jette R. Damgaard, Ringe, kursist på Ballroom Fitness™ på Club La Santa