Events, foredrag, dans & underholdning

Om Swingtime

Elisabeth Dalsgaard har undervist i dans og livsglæde siden 1990. Hun ejer firmaet Swingtime, som driver flere danseskoler, afholder foredrag i ind- og udland samt underviser i dans til polterabender, events, fester, Ballroom Fitness™, firmaer, kurser m.v. 

Danse- og motionskoncepter solgt over hele verden

Elisabeth er konceptudvikler og har udviklet flere danse- og motionskoncepter - senest Ballroom Fitness™. Et koncept hun har solgt til flere fitness- og dansecentre over hele verden.

Prisbelønnet og universitetsuddannet danseinstruktør

Elisabeth Dalsgaard fra Swingtime er idrætsuddannet fra Københavns Universitet. Elisabeth har udviklet konceptet Ballroom Fitness™ og har mange års erfaring med at drive flere danseskoler, holde foredrag og kurser i Danmark og udlandet.

Derudover er Elisabeth tidligere underholdningschef på Club La Santa på Lanzarote. 

Elisabeth er en erfaren, energisk og efterspurgt danseinstruktør og er bl.a. kåret til årets instruktør i England i 2013 og prisbelønnet med "IFS International regognition award” i konkurrence med 7000 instruktører fra hele verden. Elisabeth er desuden uddannet personlig træner og er personligt sponsoreret af Hummel. Læs mere om Swingtime her.

Swingtime tilbyder

Ring nu på 48 22 43 24 , og book os til dit arrangement. Vi giver dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud.

Swingtime – Byd livet op til dans!

Få et gratis tilbud

Udfyld felterne og få et uforpligtende tilbud på dit arrangement. Vi vender tilbage hurtigst muligt.