Events, foredrag, dans & underholdning

Swingtime – Events, foredrag m.m.

Byd livet op til dans

Elisabeth Dalsgaard står i spidsen for Swingtime, og er kvinden, der kan skabe liv og glæde i forbindelse med din fest, dit firmaarrangement, polterabend, teambuildingkursus eller gennem et inspirerende foredrag.

Under overskrifterne “Byd livet op til dans” og “Dans som lykkepille” turnerer Elisabeth Dalsgaard rundt med foredrag, teambuilding og undervisning i både Danmark og udlandet.

Vi tilbyder bl.a.

Ring på 22 73 48 65, og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig. Få skræddersyet et arrangement, der passer til lige netop dine ønsker og behov. Du kan også få et gratis og uforpligtende tilbud på dit arrangement.

Dans og livsglæde under sydens sol

Siden 2005 har vi med stor succes arrangeret events og danse-rejser til Club La Santa på Lanzarote. I øjeblikket arrangerer Elisabeth otte faste uger årligt, hvor alle kan tilmelde sig.

Grupper og virksomheder kan ligeledes booke deres helt egen eventuge på Club La Santa, vi programsætter udelukkende efter dine ønsker og behov.

Elisabeth underviser selv på Swingtimes danseuger. Det er en helt unik oplevelse at være med, når der danses under sydens sol – ført an af Elisabeths utrolige energi og livsglæde.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål, så ring nu på 22 73 48 65 og få afklaring med det samme. Du er altid velkommen til at få et gratis og uforpligtende tilbud.

Hvis du hellere vil kontakte os skriftligt, kan du skrive til os via sidens kontaktformular.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Få et gratis tilbud!

Udfyld felterne, og få et gratis og uforpligtende tilbud på dit arrangement. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Introduktion til Swingtime: 

Swingtime på Facebook: