Events, foredrag, dans & underholdning

Swingtime – Events, foredrag, dans og underholdning

Byd livet op til dans

Elisabeth Dalsgaard står i spidsen for Swingtime, og er kvinden, der kan skabe liv og glæde i forbindelse med din fest, dit firmaarrangement, polterabend, teambuildingkursus eller gennem et inspirerende foredrag.

Under overskrifterne “Byd livet op til dans” og “Dans som lykkepille” turnerer Elisabeth Dalsgaard rundt med foredrag, teambuilding og undervisning i både Danmark og udlandet.

Vi tilbyder bl.a.

Ring på 22 73 48 65, og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig. Få skræddersyet et arrangement, der passer til lige netop dine ønsker og behov. Du kan også få et gratis og uforpligtende tilbud på dit arrangement.

Dans og livsglæde under sydens sol

Siden 2005 har vi med stor succes arrangeret events og danse-rejser til Club La Santa på Lanzarote. I øjeblikket arrangerer Elisabeth otte faste uger årligt, hvor alle kan tilmelde sig.

Grupper og virksomheder kan ligeledes booke deres helt egen eventuge på Club La Santa, vi programsætter udelukkende efter dine ønsker og behov.

Elisabeth underviser selv på Swingtimes danseuger. Det er en helt unik oplevelse at være med, når der danses under sydens sol – ført an af Elisabeths utrolige energi og livsglæde.

Prisbelønnet og universitetsuddannet danseinstruktør

Elisabeth Dalsgaard fra Swingtime er idrætsuddannet fra Københavns Universitet. Hun har udviklet konceptet Ballroom FitnessTM og har mange års erfaring med at drive flere danseskoler, holde foredrag og kurser i Danmark og udlandet.

Derudover er hun tidligere underholdningschef på Club La Santa på Lanzarote. 

Elisabeth er en erfaren, energisk og efterspurgt danseinstruktør. Hun er bl.a. kåret til årets instruktør i England i 2013 og prisbelønnet med "IFS International regognition award” i konkurrence med 7000 instruktører fra hele verden. Hun er desuden uddannet personlig træner og er personligt sponsoreret af Hummel.

Se mere her.

Ring nu på 22 73 48 65, og book os til dit arrangement. Vi giver dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud.

Få et gratis tilbud!

Udfyld felterne, og få et gratis og uforpligtende tilbud på dit arrangement. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os for at høre mere

Har du spørgsmål, så ring nu på 22 73 48 65 og få afklaring med det samme. Du er altid velkommen til at få et gratis og uforpligtende tilbud.

Hvis du hellere vil kontakte os skriftligt, kan du skrive til os via sidens kontaktformular.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  • Se mere om vores arbejde her hos Swingtime 

Swingtime på Facebook